Köpvillkor

1. 14 dagar öppet köp gäller 39,90kr

Priser som anges inklusive moms i valutan SEK är de gällande. Avvikelse från villkoren är giltiga endast om båda parter har signerat särskild avtal som reglerar deta.

2. Tillämplighet

Dessa köpvillkor är tillämpliga där svensk eller annan tillämplig lag ej föreskriver villkor som är i konflikt med dessa. För privat konsumenter gäller konsumentköplagen (1990:932) samt distansavtalslagen Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler som även innefattar skydd för FashionLineSWE.

Mer info på www.kov.se


3. Betalning

Moms ingår i alla priser. Alla våra betalningar sker via Swish, faktura och kort (Swish gäller bara för Värnamo kommun)


4. Leverans och avbeställning

Leveransen levereras så snabbt som möjligt av FashionLineSWE. Transport PostNord

FashionLineSWE kommer via e-mail att meddela kunden att vara har skickats.

Ingen frakt avgift debiteras för beställning via Swish( gäller för Värnamo kommun).

5. Ägandesrättförbehåll

Att varor förblir FashionLineSWE egendom tills dess fall betalning erlags.


6. Ansvar för fel

Föremål säljs i god skick. FashionLineSWE ansvarar för fel, omfattar dock inte fall där varan gått sönder efter en ovanligt kort användningstid därför att den har utsatts för större belastning än vad konsumenten med fog kan förutsätta att den tål.


7. Reklamationsvillkor

Kunden ska kontrollera leverans för att verifiera att varan är riktig och felfri.

Kunden ska via kotakt formulären kontakta FashionLineSWE , vid reklamation uppge ordernummer och orsak till reklamation. Vi kommer överens om hur ersättning ska hanteras.

Reklamation av skador som uppstått i transporten måste anmälas omedelbart.


8. Ångerätt

Kunden har rätt att ångra köpet inom 14 dagar. Om varan har inte används och är i god skick kan återbetalningen göras på 100%.

Om varan p.g.a. felaktig användning förlorat sin avsedda funktioner sker inte någon återbetalning. För full återbetalning ska varan kunna säljas som ny, dess originalförpackning ska återlämnas i oförändrad skick.

Konsumenten har ansvar för varan vid returtransport. Om varan skadas vid returen eller försvinner FashionLineSWE har rätt att vägra återbetalningen.9. Outlöst försändelse

För försändelse som ej löses ut och går i retur till FashionLineSWE, debiteras en avgift på 182kr för kostnader i samband med returhantering och frakt.


10. Övrigt

FashionLineSWE förbehåller sig rätten till ändring av all information inklusive priser, tekniska specifikationer och produkterbjudande utan avisering.

Webbshoppen skickar beställningar från måndag till fredag med undantag för svenska helgdagar.